ForsideHaveAkku arbejdslampe ➞ 7 bedste LED arbejdslamper  

Akku arbejdslampe ➞ 7 bedste LED arbejdslamper  

Skrevet af:

Dato:

Kategori:

ARTKEL INDEHOLDER REKLAME LINKS

En akku arbejdslampe minder på mange måder, om en ganske almindelig lampe, forskellen er bare, at arbejdslampen er mere robust, og at den giver et langt bedre og et skarpere lys. 

Overvejer duat male derhjemme, måske skal du hænge et billede op på væggen? Uanset hvad du skal i gang med derhjemme af praktiske gør-det-selv projekter, så er det svært at undvære en god arbejdslampe med LED, hvis du gerne vil have det fulde overblik. 

Har du brug for lidt inspiration, til at finde en god arbejdslampe, og gerne en med LED lys? Så læs med her i artiklen, hvor vi giver dig 7 gode bud på effektive arbejdslamper, der er i stand til at give dig det helt rette arbejdslys, når du skal i gang med at arbejde. 

Excentersliber med batteri ➞ 8 bedste akku excenterslibere

Bosch GLI 18V-300 Professional akku arbejdslampe

Bosch GLI 18V-300 Professional akku arbejdslampe

Skab det helt rigtige lys hele døgnet rundt, med denne professionelle batteridrevet arbejdslampe fra Bosch. Lampen er fremstillet med 6 kraftige LED-dioder, der er med til at skabe et godt lys, når du skal i gang med at arbejde. Leveres uden batteri og lader, som derfor skal tilkøbes. 

 • Antal lumen: 300
 • Rækkevidde: 24 timer
 • Vægt: 0,6 kg

Batteridrevet rundsav ➞ 8 bedste rundsave på batteri

Makita Led Lampe 18v led arbejdslampe

Makita Led Lampe 18v led arbejdslampe

Makita har skabt denne praktiske LED arbejdslampe, med gummibelagte greb, hvilket giver dig et komfortabelt greb under arbejdet. Lampen er designet med en justerbar lyskegle, hvor der endvidere er mulighed for at indstillen parabolen i hele 12 forskellige positioner.

Driftstiden på denne model er ca. 32 timer, hvis du anvender et 6,0Ah-batteri. Leveres ligeledes uden batteri og lader.

 • Antal lumen: 190
 • Rækkevidde: 32 timer
 • Vægt: 1,09 kg

Græstrimmer på batteri ➞ 9 bedste batteridrevne græstrimmere

ALS SFL501R LED arbejdslampe genopladelig 500 lumen

ALS SFL501R LED arbejdslampe genopladelig 500 lumen
TJEK PRISFrishop.dk

Har du brug for en smart batteridrevet arbejdslampe med LED, så er denne stødsikre lampe fra Als, måske lige den du står og mangler. Lampen er foldbar, og er udført med et genopladeligt batteri. På bagsiden finder du en lille krog, hvilket giver dig mulighed for at hænge lampen op.

Ligeledes er lampen designet med en batteriindikator bagpå, så du altid kan holde styr på batteriets strømniveau. Desuden er lampen designet i et selvlysende materiale, så du altid har mulighed for at finde lampen, også selvom det er mørkt. 

 • Antal lumen: 150
 • Støv og vandafvisende: Ja

Hækkeklipper på batteri ➞ 10 bedste akku hækkeklippere

Metabo LED universal akku arbejdslampe SLA 14,4-18V

Metabo LED universal akku arbejdslampe SLA 14,4-18V

Endnu en smart batteridrevet arbejdslampe, er denne model fra Metabo. Takket være Power-LED, er denne lampe i stand til at lyse langt og kraftig. Hovedet på lampen kan drejes 180 grader, hvilket gør denne lampe egnet i mange forskellige situationer.

Stavlampen kan bruges med alle Metabo Li-Power Compact-batterier, Li-Power Plus-batterier og Li-Power Extreme-batterier med 14,4 og 18 volt samt med Metabo slide batterier L, LT og LTX. 

 • Rækkevidde: 10 timer
 • Vægt: 0,46 kg

Batteri stiksav ➞ 8 bedste stiksave med batteri 

DeWalt LED-lygte 18V XR Li-Ion DCL040

DeWalt LED-lygte 18V XR Li-Ion DCL040

Med et ergonomisk design, samt et slagfast hus, er denne arbejdslampe fra DeWalt et godt valg. LED-pærerne i denne lampe er designet med 2 lyszone-mønstre, og har derfor en lang levetid på hele 10.000 timer. Lygtens hoved er fleksibelt og justerbart, og kan rotere mere end 90 grader vertikalt.

Denne lampe kan nemt hænges op i arbejdsværelset, takket være en integreret krog. 

 • Antal lumen: 110 
 • Vægt: 0,60 kg

Batteri buskrydder ➞ 9 bedste batteri og akku græstrimmere

Makita LED-lampe LXT DML816

Makita LED-lampe LXT DML816

Med en kapacitet på 18V og en driftstid på 17-75 timer, er denne arbejdslampe fra Makita et rigtig godt valg, til dig der har brug for en praktisk arbejdslampe. Lampen er designet med et foldbart hoved, der kan roteres 270 grader mod venstre og højre.

Lyset kan indstilles på halv styrke, hvis du har brug for at spare lidt på batteriets levetid. 

 • Antal lumen: 100
 • Rækkevidde: 17-75 timer
 • Vægt: 0,70 kg

Højtryksrenser til bilvask ➞ 8 bedste højtryksrensere til biler

Einhell akku LED lygte 18VTE-CL 18 Li-Solo

Einhell akku LED lygte 18VTE-CL 18 Li-Solo

Det sidste bud på en god batteridrevet arbejdslampe, er denne model fra Einhell. Lampen er designet med et smart ergonomisk greb, den er ledningsfri og på grund af lampens lave vægt, er den nem at arbejde med. Hovedet kan nemt justeres efter behov, og takket være de praktiske kroge i metal, er denne arbejdslampe nem at opbevare på væggen.

Lampen fra Einhell fungerer med et Power X Change batteri, som også fungerer til de øvrige produkter i Power X Change-serien fra samme brand.

 • Antal lumen: 280
 • Vægt: 0,33 kg

Skal jeg vælge en akku arbejdslampe med batteri eller ledning?

Om du vælger den ene eller anden model, afhænger af den enkelte arbejdsopgave. Vælger du modellen med ledning, skal du være opmærksom på, at der skal være tilgang til strøm. 

Vær opmærksom på lumen på arbejdslampen

Når du skal vælge en LED arbejdslampe, er det vigtigt at være opmærksom på lampens og pærens Lumen-værdi. Jo højere lumen – jo kraftigere er det lys der kommer fra lampen. En god ide er derfor at overveje, hvor stort et område du har brug for at lyse op. 

Er en led arbejdslampe bedst?

En LED arbejdslampe er ideel, hvis du skal lyse dit arbejde op. Her er fordelen at en arbejdslampe med led, har en lang levetid samt et lavt energiforbrug. 

Hvor mange lumen skal en akku arbejdslampe have?

Det er altid dit behov der fortæller, hvor kraftig en lampe du skal bruge. Jo højere Lumen værdi – jo kraftigere lys. 

Kan en arbejdslampe bruges udendørs?

En batteridrevet arbejdslampe kan nemt bruges udenfor, særligt i situationer, hvor du har brug for at have lampen med dig. 

Kilder og viden til denne artikel som løbende opdateres her:

 • Toolnerds.com – Depth review of Dewalt DCL040 led work light
 • Tyrilights.com – 12 mistakes most commonly made when choosing LED work light

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her