ForsideHaveExcentersliber med batteri ➞ 8 bedste akku excenterslibere

Excentersliber med batteri ➞ 8 bedste akku excenterslibere

Skrevet af:

Dato:

Kategori:

ARTKEL INDEHOLDER REKLAME LINKS

Nyder du at lave forskellige ting selv, også når det kommer til praktisk gør-det-selv projekter i hjemmet. Så kommer du ikke uden om, en af de mange smarte excenterslibere, som du kan læse mere om i denne artikel.

En batteridrevet excentersliber er nemlig, et praktisk stykke værktøj til handymanden, og er derfor svær at komme uden om, hvis du har brug for at slibe forskellige overflader. 

En excentersliber med batteri, bruges for eksempel til at slibe og polere diverse overflader. Her kan du nemt fjerne både maling og lak, på både plane og krumme flader. Men det er ikke alt, for du kan også polere og grovslibe – endda selv de mest sarte overflader. 

Her i artiklen kan du læse mere omkring, hvad en batteridrevet excentersliber kan, og hvad du med fordel skal være opmærksom på, før du vælger at investere i en. 

Batteridrevet rundsav ➞ 8 bedste rundsave på batteri

Dewalt DCW210N Solo excentersliber med batteri

Dewalt DCW210N Solo excentersliber med batteri

Et af de særlige kendetegn, der er ved denne smarte excentersliber på batteri fra Dewalt, er et lavt vibrationsniveau. Det lave vibrationsniveau betyder, at du kan bruge denne model i lang tid, uden at blive træt.

Den er beklædt med top- og body- greb, hvilket er med til at sikre en perfekt komfort, samt en god kontrol under brug. Den er ligeledes designet med en indbygget støvudblæsningsport, som du nemt kan tilkoble på støvsugere fra samme brand med airlock-system. 

 • Effekt: 18 Volt
 • Stof-støvposer med indbyggede støvdyser

Græstrimmer på batteri ➞ 9 bedste batteridrevne græstrimmere

AEG BEX18-125-0 bedste excentersliber med batteri

AEG BEX18-125-0 bedste excentersliber med batteri

Denne batteridrevet excentersliber fra AEG, er det ideelle værktøj til de steder i hjemmet, hvor pladsen er trang. Den er udstyret med mikro tekstur på grebet, hvilket er med til at sikre dig et komfortabelt greb under arbejdet.

Med en variabel hastighed, samt et smart velcro hæfte af sandpapir, er denne maskine et ideelt valg til dig, der mangler en smart excentersliber. 

 • Effekt: 18 Volt

Stiksav med ledning ➞ 8 bedste stiksave til under 1.000 kroner

Metabo SXA 18 LTX 125 BL excentersliber 18V

Metabo SXA 18 LTX 125 BL excentersliber 18V

Takket være den rolige gang, samt lave vibrationer, er denne excentersliber en behagelig sliber at arbejde med. Den er designet med en skridsikker soft grip overflade, hvilket giver dig en god slibekapacitet. Med til denne excentersliber medfølger en støvpose i stof, der er nem at tømme. 

 • Effekt: 18 Volt
 • Slibeskive”multi-hole” med burrelås, 1 slibeark med burrelås, P 120 træ og metal “professional”, protektor Ø 125 mm, kompakte støvposer af stof samt sekskantnøgle
 • Vægt: 1,7 kg

Batteri stiksav ➞ 8 bedste stiksave med batteri 

Skil 20V Max 3745 CA billig excentersliber på batteri

Skil 20V Max 3745 CA billig excentersliber på batteri

Leder du efter en excentersliber på batteri der er til at komme til, når du gerne vil spare lidt? Denne maskine fra Skil, er den perfekte partner, når det handler om at slibe store overflader.

Maskinen leveres med en støvpose, samt en støvsugeradapter, hvilket er med til at gøre arbejdet nemt og overskueligt. For at få en længere driftstid samt batterilevetid, er denne maskine udstyret med en smart Keep Cool- og ActivCell-batteriteknologi. 

 • Effekt: 18 Volt
 • 3 ark sandpapir med burrelås, støvpose og støvsugeradapter. Batteri medfølger ikke.
 • Vægt: 1,2 kg

Bajonetsav ➞ 7 bedste bajonetsave til under 1.000 kroner

Makita excentersliber 125 mm. 18V li-ion, DBO180Z 

Makita excentersliber 125 mm. 18V li-ion, DBO180Z

Vil du have en akku excentersliber i et ergonomisk og kompakt design, så skal du vælge denne model fra Makita. Den er udført med et lavt tyngdepunkt samt en lav højde, hvilket er med til at sikre en nem håndtering.

Endvidere er denne excentersliber designet med hele 3 forskellige hastigheder, hvilket blot justeres ved hjælp af en enkelt trykknap. 

 • Effekt: 18 Volt
 • Hastighed: 7000/9500/11000 rpm
 • 3 hastigheders indstilling, støvekstraktionsport, LXT litium-ion teknologi, elektronisk kontakt, støvboks
 • Vægt: 1,7 kg

Hækkeklipper på batteri ➞ 10 bedste akku hækkeklippere

Ryobi deltasliber R18PS-0 One+ 18V til hobbybrug

Ryobi deltasliber R18PS-0 One+ 18V til hobbybrug

Har du brug for en maskine, der er i stand til at fjerne maling, eller én til at lave mindre slibeopgaver? Til det er denne akku excentersliber fra Ryobi, et oplagt valg. Det lille og kompakte design, gør det let at arbejde, selv på de steder hvor pladsen er trang.

Den er udstyret med velcrohæfte, hvilket gør det hurtigt at udskifte slibepapir, når dette er nødvendigt. 

 • Effekt: 18 Volt

Akku arbejdslampe ➞ 7 bedste LED arbejdslamper

Milwaukee M18 BOS125-0 18V excentersliber solo med batteri

Milwaukee M18 BOS125-0 18V excentersliber solo med batteri

Med denne kompakte og lette batteridrevet excentersliber fra Milwaukee, kommer du nemt igennem alverdens slibearbejde. Med 14000-24000 svingninger i minuttet, arbejder denne maskine ekstremt hurtigt.

Med til denne excentersliber medfølger en støvbeholder med et integreret filter, hvilket betyder at dit arbejdsområde altid er rent, når du skal arbejde. Denne maskine leveres uden batteri og lader, men er en del af Milwaukees fleksible batterisystem, og passer derfor til alle MILWAUKEE® M18™ batterier. 

 • Effekt: 18 Volt
 • Vægt: 1,6 kg

Højtryksrenser til bilvask ➞ 8 bedste højtryksrensere til biler

Einhell TE-OS 18 Li handy maskine til gør det projekter

Einhell TE-OS 18 Li handy maskine til gør det projekter

Med denne akku excentersliber, har du mulighed for at arbejde, lige hvor du vil. Maskinen er batteridrevet og er endvidere en del af Power X-Change-system (PXC), hvilket betyder at alle maskiner, kan anvende det samme 18 V lithium-ion batteri.

Maskinen er nem at betjene, og med den lette vægt på bare 0,79 kg, undgår du trætte arme og hænder, hvis du skal arbejde i længere tid. Endvidere er denne model, designet med robuste impeller i aluminium, hvilket sikrer en altid jævn drift. 

 • Effekt: 18 Volt
 • Vægt: 0,79 kg

Gode råd til valg af excentersliber på batteri

En excentersliber på batteri er et godt valg, hvis du har planer om at bruge din excentersliber, andre steder end i værkstedet. Her skal du i stedet for at se efter og passe på en lang ledning, altid sørge for at der er strøm på batteriet, samt være opmærksom på batteriets levetid. 

Godt greb er vigtigt

Når du skal bruge din akku excentersliber, er det vigtigt at du altid har et godt greb omkring maskinen. Det gælder særligt i situationer, hvor du skal slibe meget, og i lang tid. Her kan du med fordel se efter, om akku excentersliberen er belagt med eksempelvis gummi, og om den er ergonomisk god at holde ved. 

Se efter motorkraft

En anden vigtig ting, er også at se efter hvor stor en motorkraft, der er på din nye excentersliber. Motorkraften er vigtig, da det er denne der fortæller dig, hvor effektiv og stærk maskinen er. Er maskinen lavet med et enkelt batteri, kan du med fordel tilkøbe et ekstra, hvis du skal slibe meget. 

Knapper og regulering af hastighed

Når du vælger en ny excentersliber på batteri, er det vigtigt at vælge en model, hvor knapperne er nemt tilgængelige, og særligt den knap der kan justere hastigheden. En god ide er også at vælge en model, hvor knapperne er støvsikret, samt at de er designet med låseanordning.  

Hvad koster en excentersliber med batteri?

En batteridrevet excentersliber findes i mange forskellige prisklasser, helt fra omkring 400 kr og op til 5000 kr. 

Hvilken excentersliber med batteri er bedst?

Når du skal finde en god excentersliber, handler det ofte om at finde ud af hvilket behov der skal dækkes, både mængde samt materiale. 

Excentersliber med eller uden batteri?

Først og fremmest, skal du finde ud af hvilke opgaver excentersliberen skal bruges til. Har du brug for at tage excentersliberen med dig, skal du vælge en model med batteri. 

Kilder og viden til denne artikel som løbende opdateres her:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her