Cookie og Persondatapolitik

På denne side finder du alt om cookie og persondatapolitik, om hvordan vi samler oplysninger vi samler ind, og hvordan de bliver opbevaret.

1. Dataansvarlig

Alt indhold og spørgsmål til dynevalg.dk, kan du finde de nødvendige oplysinger herunder:

Mediehuset M/K
Esrum Hovedgade 27 G
3230 Græsted
Email: Kontakt@mediehusetmk.dk eller under kontakt.

2. Hvilke oplysninger indsamler vi?

Hos haveliv.dk indsamler kun nødvendigt data til, at forbedre den generelle brugeroplevelser på vores side. Vi gennemgår trafikken gennem google analytics. Du finder alle informationer nedenunder.

2.1 Hjemmesiden

Denne hjemmeside bruger hosting udbyderen UnoEuro Danmark CVR: 31277477. Data behandles af UnoEuro som også kaldes for hosting server.

2.2 Kontaktformularer 

Denne side har en tilgængeligt kontaktformular i tilfælde læserne ønsker, at komme i kontakt med os. Her skal der indsættes navn og e-mail, som hostingudbyderen databehandler herefter, og for at opdage spam.

2.3 Kommentarer

Haveliv.dk denne side har læserne også en mulighed for, at kommentere under hvert indlæg. Der indsamles oplysninger som:

  • Navn
  • E-mail
  • Webadresse (kan fravælges)

IP-adressen og browser oplysninger indsamles også for, at frasortere “spamming” Vores hostingudbyder behandler alle data.

2.4 Cookies

Denne side bruger cookies, som er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende for at kunne genkende den, for at forbedre brugeroplevelsen.

Sådan sletter du cookies og undgår cookies

Læs denne vejledning: Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Google Analytics (trafikmåling)

Siden anvender cookies fra Google Analytics til, at måle trafikken på hjemmesiden. Du finder flere informationer om privatlivspolitik Google Analytics her: https://policies.google.com/privacy?hl=da

Annoncenetværk/reklamecookies

Vi benytter reklamer fra flere affiliates netværk. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter, sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Reklame links finder du i vores indlæg.

Affiliate netværkene lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for, at kunne spore et salg/lead kommer fra os.

Oplysningerne bruges udelukkende kun til dette formål. Vi har givet affiliate netværkene lov til at registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

Her finder du en liste med de netværk vi bruger:

Særskilt information

Vi benytter reklamer fra affiliate netværket Partner-ads på vores website. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink.

Partner-ads lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os.

Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet Partner-ads lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

3. Slet/se dine data 

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, der er registreret om dig på denne hjemmeside, skal du rette henvendelse på kontakt@mediehusetmk.dk

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

E-mail til dataansvarlig: kontakt@mediehusetmk.dk

5. Beskyttelse af persondata

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor bliver dine data opbevaret forsvarligt hos hostingudbyderen, som i dette tilfælde er vores databehandler.

Dataerne er placeret i kontrollerede faciliteter hos hostingudbyderen, og deres sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

6. Retten til at klage

Vil du klage over håndteringen af dine personoplysninger på denne side har du mulighed for, at klage direkte til sidens dataansvarlige:

Ønsker du direkte at klage til datatilsynet finder du oplysninger herunder:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
+45 33 19 32 00

https://www.datatilsynet.dk/