Om siden

Haveliv.dk giver råd og tips

Haveliv.dk er er selvstændig side, som hjælper dig med tips og råd til havelivet og udelivet.

Du kan finde inspiration til hus, have, havemøbler og redskaber.

Gennem en stor research og gennemarbejdede guides, får du et bredt indblik i over havemarkedet.

Hvem står bag haveliv.dk?

Kort fortalt er haveliv.dk en blog om hus, have, outdoor og produkt anbefalinger. Bloggen henvender sig til dig, som søger inspiration og råd til køb af det bedste produkter.

Det er Mediehuset MK der står bag haveliv.dk, og selv udgiver alle artikler på siden. Vores interesse inden for udeliv og haveliv er stor, og dyrkes i fritiden med både vandring og små eventyr rundt omkring i Danmark.

Naturen og udelivet fylder meget i hverdagen, og der er også her “batteriet” bliver ladet op, og energien bliver fornyet. Der er næsten ikke noget mere afstressende end mad over bål, og samtidig nyde naturen. 

Målet er at skabe inspiration og bidrage til at andre kommer i gang med havelivet og udelivet. Vores produkt anbefalinger bliver opbygget udelukkende fra diverse research og fra egne erfaringer, som vi håber kan skabe en gennemsigtighed og hjælpe læseren til det rigtige valg.

Udgivelser på denne side

For at haveliv.dk kan køre rundt, indeholder vores artikler og indlæg reklame og affilate links. Det betyder ikke, at kun skriver om produkter vi får kommision for.

I tilfælde af du foretager et køb, gennem vores links får vi et mindre kommisionbeløb, der gør at vi løbende kan bygge videre på siden.

Bemærk venligst at på haveliv.dk ikke har indflydelse på priser, udsolgtsituationer og produktfejl.

Alle henvendelser skal ske hos den webshop, hvor varen er købt.

Alt samarbejde og kommunikation skal ske gennem vores kontaktformular.