ForsideDivDerfor har du brug for opbevaring til dine havehynder

Derfor har du brug for opbevaring til dine havehynder

Skrevet af:

Dato:

Kategori:

ARTKEL INDEHOLDER REKLAME LINKS

Der er faktisk rigtig mange årsager til, at du bør have opbevaring til dine havehynder. Mange af os har dog tendens til at lade havehynderne blive på havestolene natten over – og særligt i sommermånederne, hvor de selvfølgelig bliver brugt flittigt hver dag.

Dug og fugt

Mange af os tænker måske ikke over det, men duggen falder hver dag i aftentimerne – også selvom vi bliver ramt af en hedebølge. Når duggen falder, bliver alting faktisk mere vådt, end vi måske regner med.

Hvis du har en overdækket terrasse med smukke stole og borde, tænker du måske, at dine havehynder er i sikkerhed for duggen. Det er dog ikke helt sandt! Når alting bliver fugtigt i løbet af aftentimerne og natten, kan fugten nemlig trænge ind overalt – også ind på en overdækket terrasse. Hvis du er glad for dine havehynder, bør du altså opbevare dem bedre end på en overdækket terrasse.

Bakterier

Hvis dine havehynder får fugt gang på gang, fordi du ikke tager havehynderne med indenfor om aftenen – eller fordi du lader dem ligge på en overdækket terrasse – har bakterierne nemmere ved at gro. Ja, du læste rigtigt! Fugt og våde omstændigheder er nemlig gode vilkår for bakterier. Opbevaringsbænke er en god opbevaringsmulighed, som du kan gøre brug af på terrassen.

Der er mange årsager til at fugt er dårligt for dig, men bakterieudviklingen er bestemt en af dem. Det er også derfor, at du jævnligt bør lufte ud i dit hjem!

Bæredygtighed

Nu til dags er vi selvfølgelig også nødt til at tænke over bæredygtighed, også når det handler om havehynder. Hver gang vi er nødsaget til at købe nyt, tærer vi på Moder Jords ressourcer og forhøjer vores klimaaftryk. Derfor er det vigtigt, at vi passer på vores ting – uanset om det handler om havehynder, tøj, møbler eller noget helt andet.

Ovenstående er også årsagen til, at vi generelt set bør vælge produkter af kvalitet, som forhåbentligt kan holde i længere tid. Nogle gange betaler det sig at betale mere for produkterne – ikke kun i forbindelse med bæredygtighed, men også når det kommer til pengepungen. Hvis vi køber flere produkter af kvalitet, og hvis vi samtidig passer bedre på vores ting, behøver vi ikke at købe nyt og endnu en gang bruge penge.

Husk at tag dine havehynder ind eller opbevar dem i opbevaringsbænken, når aftenen går på held! På den måde er der ingen tvivl om, at du vil undgå bakterievækst grundet fugt – og der er heller ingen tvivl om, at hynderne derfor vil holde i meget længere tid.

Derfor har du brug for opbevaring til dine havehynder
Derfor har du brug for opbevaring til dine havehynder

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her