ForsideDivGode råd til at få mest muligt ud af dit anneks

Gode råd til at få mest muligt ud af dit anneks

Skrevet af:

Dato:

Kategori:

ARTKEL INDEHOLDER REKLAME LINKS

Har du selv bygget, eller er du så heldig, at din have er født med et fint anneks, så har du uendelige muligheder for, hvad disse ekstra kvadratmeter skal bruges til. Der er mange veje at gå, og det kan være svært at vurdere, hvad der er den bedste løsning for dig. Her får du 3 bud på, hvad dine nyfundne kvadratmeter kan bruges på. Måske du kan finde inspiration til dit eget indretningsprojekt hjemme i haven.

Gør plads til gæster

Et af de allermest oplagte bud på, hvad et anneks kan bruges til, er et gæsteværelse. Hvad end det er, fordi selve huset ikke indeholder nok soverum, eller det er fordi, du ønsker, at dine gæster får mere privatliv, når de er på besøg, så er annekset perfekt. Du vælger selv om det skal være en nem og klassisk løsning med en boxmadras og let opbevaring, eller om annekset skal udstyres med køkken og bad. Det afhænger naturligvis også af størrelsen af bygningen. Vælger du den mere omfattende løsning, åbner det desuden op for udlejningsmuligheder, som måske er værd at overveje.

Dyrk din hobby

Et andet godt bud på hvad et anneks kan bruges til, er at dyrke en hobby. Det kan være musik, som måske larmer rigeligt i huset eller måske maling og andre kunstneriske udfoldelser, hvor det er upraktisk altid at skulle rydde op. Annekset tilbyder her et frirum, hvor du kan få lov at udfolde dig – og hvor du kan lade tingene stå til næste gang uden at være i vejen for nogen. Her kan du skrue op for din yndlingsmusik og fordybe dig på en måde, som sjældent kan lade sig gøre, når der er nogen hjemme. At bruge annekset som hobbyrum er desuden en relativt nem løsning, som ikke nødvendigvis kræver de store indretningsmæssige udgifter. Men det kommer selvfølgelig an på, hvad din hobby er.

Få ro til arbejdet

For at sørge for, at annekset ikke kommer til at stå ubrugt hen, er det vigtigt at overveje, hvilke aktiviteter du laver i hverdagen. Kan du flytte en eller flere af disse ud i annekset, kan det skabe mere plads inde i huset, samtidigt med at annekset bliver brugt, som det er bygget til. Et godt forslag kan for eksempel være at flytte hjemmekontoret ud i annekset. Det giver både arbejdsro og en følelse af, at du ikke bare sidder derhjemme. Det kan endda være godt for motivationen. Flyt gerne en kaffemaskine med derud og se, hvordan din produktivitet stiger.

Gode råd til at få mest muligt ud af dit anneks
Gode råd til at få mest muligt ud af dit anneks

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her