ForsideHaveBatteridrevet rundsav ➞ 8 bedste rundsave på batteri

Batteridrevet rundsav ➞ 8 bedste rundsave på batteri

Skrevet af:

Dato:

Kategori:

ARTKEL INDEHOLDER REKLAME LINKS

Det er praktisk og billigt, det der med at gøre det hele selv. Men for at kunne klare selv de mindste ting, er det mange gange nødvendigt at have det rigtige værktøj. For eksempel er det en god ide, at have en batteridrevet rundsav, den er nemlig det rette valg, når du skal i gang med det grove arbejde med lægter og plader. 

En rundsav på batteri er en sav med motor, hvor alle knive sidder på en rund klinge. I denne artikel har vi fundet 8 af de bedste rundsave, som alle er med batteri, både de helt billige men også de lidt dyrere modeller. 

Batteri stiksav ➞ 8 bedste stiksave med batteri 

Bosch GKS 18 V-Li bedste batteridrevet rundsav 

Bosch GKS 18 V-Li bedste batteridrevet rundsav

Leder du efter en kraftig rundsav på batteri, er denne model fra det tyske brand Bosch et godt valg. Denne model egner sig godt til små, såvel som store projekter i hjemmet.

Med et indbygget LED-lys, er dit arbejdsområde altid oplyst, så du kan se hvor du skal skære. Den er udført med en spindellås, hvilket betyder at udskiftning af savklingen er nem. Skæredybden er op til 57 mm. 

  • Effekt: 18 V
  • Info: Sugeadapter, parallelanslag

Akku arbejdslampe ➞ 7 bedste LED arbejdslamper

Bosch GKS 165 Professional batteri rundsav i kompakt form

Bosch GKS 165 Professional batteri rundsav i kompakt form

Er du ude efter at finde en rundsav på batteri, med en lav vægt, så skal du vælge denne model fra Bosch. Denne rundsav er designet til at have en stor skæredybde, og er ergonomisk god at arbejde med.

Den er ligeledes designet med en smart luftblæsefunktion, hvilket er med til at sikre dig et støvfrit udsyn, så du kan arbejde nemt og sikkert. 

  • Effekt: 1100 watt
  • Beholdervolumen: 15, 16, 17 liter
  • Info: Maks. skærekapacitet i træ (90°): 66 mm, maks. skærekapacitet i træ (45°): 47 mm, vakuum adapter, parallelanslag
  • Vægt: 3,6 kg

Bajonetsav ➞ 7 bedste bajonetsave til under 1.000 kroner

Metabo KS 18 LTX akku rundsav med træk

Metabo KS 18 LTX akku rundsav med træk

Med denne akku rundsav, får du et let værktøj. Modellen er udstyret med en bundplade i aluminium, som gør at den passer til mange andre styremaskiner.

Ved hjælp af en udløbsbremse, som betyder at savklingen kan stoppe meget hurtigt, hvilket øger sikkerheden når savklingen er i brug. Håndtaget er fremstillet med en skridsikker soft-grip overflade. 

  • Effekt: 18 V
  • Info: Maks. skærekapacitet (90°): 57 mm, maks. skærekapacitet (45°): 43 mm, sekskantnøgle, parallelanslag
  • Vægt: 3,4 kg

Hækkeklipper på batteri ➞ 10 bedste akku hækkeklippere

Makita HS301DZ rundsav 85/25 12V med blæser funktion 

Makita HS301DZ rundsav 85-25 12V med blæser funktion

Makita rundsaven uden batteri og lader, er den perfekte rundsav til dig, der gerne vil have en lille og let sav. Rundsaven har i alt ​​1.500 o/min-1, og har en skæredybde på i max. 25,5 mm. Med en indbygget blæsefunktion, er du sikret et altid frit udsyn over dit arbejde.

På denne rundsav finder du et håndtag med gummibelagte greb, hvilket er med til at sikre dig sikkert og godt greb, når du skal arbejde. Der medfølger en 6-kant nøgle, samt en Hm klinge. 

  • Effekt: 12 V
  • Vægt: 3,4 kg

Einhell TE-CS 18/165-1 batteridrevet rundsav

Einhell TE-CS 18-165-1 batteridrevet rundsav

Her får du en robust rundsav med batteri, og samtidig en rundsav der er kompatibel med andre styreskinner fra Einhell.

Denne sav er nem at betjene med en hånd, og er blandt andet en del af Einhell Power X-Change serien, hvilket giver dig mulighed for at bruge det samme batteri, til alt elværktøj samt havemaskiner.

Vælger du denne rundsav, får du en lille og let rundsav, som let kan justeres helt uden brug af værktøj. 

  • Effekt: 18 V
  • Info: Maks. skærekapacitet (90°): 54 mm, maks. skærekapacitet (45°): 35 mm
  • Vægt: 2,6 kg

Stiksav med ledning ➞ 8 bedste stiksave til under 1.000 kroner

Bosch GKS 12V-26 rundsav 12V til mindre opgaver

Bosch GKS 12V-26 rundsav 12V til mindre opgaver

Denne kompakte rundsav på batteri, er den perfekte følgesvend, når du skal arbejde i træ. Den er perfekt at håndtere og er god ergonomisk, på grund af det lille greb og den lave vægt. Med til denne medfølger hverken batteri eller lader. 

  • Effekt: 12 V
  • Info: Maks. skærekapacitet (90°): 26,5 mm, maks. skærekapacitet (45°): 17 mm
  • Info: Leveres med sugeadaptor, unbrakonøgle, rundsavsklinge, parallelanslag/føringsskinneadapter
  • Vægt: 1,4 kg

Dewalt DCS570N Solo rundsav med kulløs motor

Dewalt DCS570N Solo rundsav med kulløs motor

Denne akku rundsav fra Dewalt, er til dig der er på udkig efter en rundsav med en kraftig motor. Denne er fremstillet med en kulløs motor, der giver et højt drejningsmoment, hvilket giver dig nok power og kraft til mange forskellige opgaver.

Den er udført med et ekstra håndtag, hvilket giver dig god mulighed for at udføre et sikkert tohåndsarbejde. Akku og lader medfølger ikke. 

  • Effekt: 18 V
  • Info: Maks. skærekapacitet (90°): 64 mm, maks. skærekapacitet (45°): – mm
  • Info: Leveres med 24-tænders præcisionssavklinge, skiftenøgle, opsugningsspuds
  • Vægt: 3,6 kg

Batteri buskrydder ➞ 9 bedste batteri og akku græstrimmere

Dewalt DCS391N Solo akku rundsav med nemt klingeskift 

Dewalt DCS391N Solo akku rundsav med nemt klingeskift

For at sikre dig nogle helt præcise snit, er denne akku rundsav fra Dewalt, støbt med aluminiumssko. Denne stærke allround rundsav, er et klart must til dig, der gerne vil gøre tingene selv. Med en låsbar afbryder, samt en elektronisk motorbremse, opnår du ekstra kontrol og sikkerhed.

Leveres inkl. 165 mm karbid-klinge, spændenøgle samt en støvdyse.

  • Effekt: 18 V
  • Info: Maks. skærekapacitet (90°): 55 mm, maks. skærekapacitet (45°): 42,1 mm
  • Info: Er en del af XR-serien
  • Vægt: 3,2 kg

Valget mellem rundsav med ledning og batteri

Om du vælger en rundsav med eller uden ledning, handler ofte om, hvor fleksibel du gerne vil være, når du skal arbejde med din rundsav. Vælger du en rundsav med ledning, er du nødt til at have strøm i nærheden, og ellers supplere med en forlængerledning, hvis ledningen ikke kan nå. En rundsav med batteri, kan du derimod have med dig alle steder, hvilket giver dig en stor fleksibilitet.

Forskel på akku rundsav og elektrisk rundsav

Vælger du en elektrisk rundsav, er den store fordel, at du aldrig løber tør for strøm, hvorfor denne model er særlig god til længerevarende opgaver. Vælger du derimod en akku rundsav, er der en stor bevægelsesfrihed, fordi du ikke er begrænset af den lange ledning, som du skal holde styr på med den elektriske rundsav.

Batteridrevne rundsave er perfekte til hobbyprojekter

Når du skal i gang derhjemme med dine små projekter, er den batteridrevne model næsten uundværlig. Her skal du hverken sørge for om du har strøm tilgængelig, ligesom du heller ikke skal bekymre dig om, at falde i en lang ledning. 

Hvad koster en batteridrevet rundsav?n

En batteridrevet rundsav findes i alle prisklasser. Du kan derfor nemt finde en rundsav for omkring ca. 500 kr, men også modeller op til omkring 8000 kroner. 

Hvilken rundsav med batteri er bedst?n

Hvilken rundsav der er den bedste for dig, afhænger blandt andet af præferencer. Vælg gerne en med et lavt lydniveau, og gerne en med lav vægt, hvis det handler om små projekter på hobbyplan. 

Bør jeg købe en rundsav uden ledning?n

Dit valg af en rundsav, med eller uden ledning, bør altid afhænge af hvilket arbejde du har planer om at udføre. Er det hovedsageligt små opgaver, som ikke kræver en stor rækkevidde, bør du vælge en rundsav uden ledning. 

Kilder og viden til denne artikel som løbende opdateres her:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her