ForsideHaveHækkeklipper på batteri ➞ 10 bedste akku hækkeklippere

Hækkeklipper på batteri ➞ 10 bedste akku hækkeklippere

Skrevet af:

Dato:

Kategori:

ARTKEL INDEHOLDER REKLAME LINKS

Med en hækkeklipper på batteri betyder nemlig, at du ikke skal bekymre dig om ledninger, eller om at trække ekstra strøm fra huset. 

Har du brug for en akku hækkeklipper, er det ikke helt altid lige nemt at overskue, hvilken der er den bedste hækkeklipper på batteri og hvorfor.

Er du i tvivl om hvilken hækkeklipper der er den bedste i din situation, så kan du læse mere lige her. Vi giver dig nemlig 10 gode bud på hækkeklippere, som kan være med til at få hækken til at stå helt lige og total skarp til sommer. 

Batteri buskrydder ➞ 9 bedste batteri og akku græstrimmere

Bosch AdvancedHedgeCut 36Li bedste hækkeklipper på batteri

Bosch AdvancedHedgeCut 36Li bedste hækkeklipper på batteri

Det første bud på den bedste hækkeklipper på batteri, er denne hækkeklipper fra Bosch. Denne “trådløse” hækkeklipper, har en maksimal kraft, som sikrer dig en sikker skæring, både langs mure såvel som på jorden.

Den er udstyret med ergonomiske greb, samt en sav funktion, som gør det muligt at skære grene på op til 25 mm. Når batteriet på denne hækkeklipper er fuldt opladt, kan den klippe op til 300 m² hæk. 

 • Effekt: 36 V
 • Info: Bosch AdvandedHedgeCut 36, Anti-Blocking-system
 • Vægt: 3,6 kg

Bajonetsav ➞ 7 bedste bajonetsave til under 1.000 kroner

Bosch AHS 50-20 LI hækkeklipper 18V med 2,5 Ah batteri og lader

Bosch AHS 50-20 LI hækkeklipper 18V med 2,5 Ah batteri og lader

Vælger du en Bosch AHS 50-20 LI fra Bosch, får du et redskab som hører under Bosch Power for ALL systemet, hvilket betyder at batteriet passer til alle dele i Power for ALL systemet.

Den er udstyret med laserskårne klippeknive med diamantslibning, hvilket giver dig mulighed for at lave et perfekt snit langs mure og jorden. 

 • Effekt: 18 V
 • Info: Anti-Blocking-system, Quick-Cut-teknologi
 • Vægt: 2,5 kg

Havevogn – 11 billige og smarte affaldsvogne til dit haveaffald

Einhell GE-CH 1846 akku hækkeklipper 18V 46 cm ekskl. batteri + lader

Einhell GE-CH 1846 akku hækkeklipper 18V 46 cm ekskl. batteri + lader

Med den lave vægt og den handy størrelse, er denne hækkeklipper på batteri særdeles effektiv. Den er nem at bruge på store steder, hvor der ikke er en stikkontakt i nærheden.

I denne hækkeklipper, finder du en indbygget tohånds-sikkerhedskontakt, som straks afbryder skæret når kontakten slippes.

Med til denne hækkeklipper medfølger en beskyttelseskappe, hvilket beskytter hækkeklipperen under transport. Der medfølger ikke batteri eller oplader. 

 • Effekt: 18 V
 • Vægt: 2 kg

Grensaks – 20 skarpe grensakse til buske og træer

Dewalt DCMPH566N-XJ stanghækkeklipper 18V 55 cm uden batteri og lader

Dewalt DCMPH566N-XJ stanghækkeklipper 18V 55 cm uden batteri og lader

Har du nogle meget høje hække i haven, så har du selvfølgelig brug for en hækkeklipper med er lang rækkevidde. Her kan du med stor fordel vælge denne model fra Dewalt, som er en stanghækkeklipper, der er i stand til at række omkring 3 meter.

Den kan positioneres i 7 forskellige vinkler, og har et justerbart hoved, som kan dreje 180 grader. Batteri og oplader skal tilkøbes. 

 • Effekt: 18 V
 • Info: 2800 snit i minuttet
 • Vægt: 3,6 kg

Græstrimmer på batteri ➞ 9 bedste batteridrevne græstrimmere

Makita DUH523RM hækkeklipper på batteri 18V 52 cm med 1 x 4,0 Ah

Makita DUH523RM hækkeklipper på batteri 18V 52 cm med 1 x 4,0 Ah

Denne støjsvage hækkeklipper, er nyder en stille dag i haven, også selvom hækken skal klippes. Den har en ergonomisk opbygning, hvilket giver dig om komfortabel arbejdsstilling, og så er den også ergonomisk god for dine hænder.

Den er belagt med gummibelagt vibrationsdæmpende greb, som er med til at give dig et komfortabelt greb, når du arbejder. Der medfølger 1 stk Li-Ion batteri og en DC18RC lader.

 • Effekt: 18 V
 • Vægt: 3,4 kg

Kraftig akku hækkeklipper Dewalt DCM563P1 18V 55 cm

Kraftig akku hækkeklipper Dewalt DCM563P1 18V 55 cm

Leder du efter en hækkeklipper på batteri, med en lang holdbarhed og en optimal slagfasthed, når du skal klippe hækken?

Denne kraftige akku hækkeklipper, har det hele. DCM563P1 er fremstillet med laserskåret hærdet stål, som betyder at klingerne er i stand til at bevare skarpheden gennem lang tid. 

 • Effekt: 18 V
 • Info: Letvægtsdesign, en del af XR-systemet
 • Vægt: 3,4 kg

Makita DUH502SF akku hækkeklipper på batteri med ekstra sikkerhed

Makita DUH502SF akku hækkeklipper på batteri med ekstra sikkerhed

Denne hækkeklipper fra Makita, er udstyret med en kulfri motor samt en 500 mm lang professionel kniv. For ekstra sikkerhed, er denne hækkeklipper designet med to-hånds sikkerhedsafbrydere, som er nemme at betjene.

Den har et lavt lydniveau når den er i gang, og har hele tre hastighedsindstillinger for flere forskellige anvendelser. Der medfølger et batteri, samt en lader. 

 • Effekt: 18 V
 • Vægt: 3,2 kg

Bosch hækkeklipper AHS 55-20 Li batteri hækkeklipper

Bosch hækkeklipper AHS 55-20 Li batteri hækkeklipper

Med et elektronisk anti-blocking-system, er det muligt at bibeholde en kontinuerlig klipning, med denne hækkeklipper fra Bosch.

Denne hækkeklipper er udstyret med lange knive på 55 cm, og giver dig samtidig en klippekapacitet, der kan klippe 20 mm tykke grene. 

 • Effekt: 18 V
 • Info: Softgrip, Laserstråleskåret kniv med diamantslibning, Power-Tech-system
 • Vægt: 4,4 kg

Stiga SHT 500 AE akku hækkeklipper 48V uden batteri og lader

Stiga SHT 500 AE akku hækkeklipper 48V uden batteri og lader

Med et 180 grader drejebart håndtag, finder du denne hækkeklipper med batteri, der kan indstilles i hele tre forskellige positioner.

Hækkeklipperen fungerer uden et batteri, hvilket giver dig en maksimal frihed og en god komfort. Maskinen er udstyret med et intuitivt tastatur, som gør det nemt at betjene hækkeklipperen. 

 • Effekt: 48 V
 • Vægt: 3,5 kg

Black & Decker 550W Hækkeklipper på skaft 51cm 19mm 3,5

Black+Decker 550W Hækkeklipper på skaft 51cm 19mm 3,5
TJEK PRISProshop.dk TJEK PRISComputersalg.dk

Det sidste bud på en god hækkeklipper på batteri, er denne model fra Black & Decker. Denne hækkeklipper kan udvides og derfor få en god rækkevidde på ca 3,8 m.

Den er derfor ideel hvis du har brug for at klippe en høj hæk. Det drejelige hoved kan indstilles i 5 forskellige positioner. 

 • Effekt: 550 watt 

Bedste Kompostkværn ➞ 8 bedste kompostkværne til havearbejde 

Hækkeklipper på batteri har mange fordele

Vælger du en hækkeklipper på batteri, får du helt klart en maskine med en masse fordele. For det første slipper du for at have en lang ledning slæbende efter dig, når du skal arbejde.

Du slipper også for at skulle bekymre dig om, hvor ledningen er, når du arbejder. Alt i alt giver det dig et stykke værktøj, der er funktionelt, og som bare engang imellem kræver en opladning, i den tilhørende oplader. 

Husk batteri og oplader til din hækkeklipper

Vælger du en batteri hækkeklipper, er det selvfølgelig nødvendigt at du også har en oplader. Med til mange hækkeklippere medfølger der et batteri, med det er ikke alle, hvorfor du altid skal huske at se efter, inden du køber. 

Disse opgaver kan du bruge hækkeklipperen til

En græssaks til haven, kan du bruge til mange ting, men primært til, når hækken rundt om huset skal klippes. Det er vigtigt at købe hækkeklipperen efter hvilken type hæk, der er tale om.

Der er for eksempel stor forskel på en ligusterhæk og en bøgehæk, hvorfor du skal finde den der matcher til opgaven. Ikke alle grene er lige tykke, og er det en hæk med meget tykke grene, vil det for eksempel være bedst med en kraftig benzin hækkeklipper. 

Benzin buskrydder ➞ 8 bedste græstrimmere på benzin

Sikkerhed er vigtigt når du klipper buske

Som det gælder for alt andet elektrisk udstyr, er det vigtigt ikke at glemme sikkerheden. Sørg derfor for at skærme dine øjne med beskyttende briller, og vær opmærksom hvis der er mennesker eller dyr i nærheden. 

Bør du købe dyr eller billig akku hækkeklipper på batteri?

Prisen på en akku hækkeklipper varierer meget, og det kan derfor være lidt af en opgave at finde den der giver dig mest for pengene. Dermed sagt, er det ikke altid at den dyre model er bedre end den billige, omend kvalitet og pris jo næsten altid hører sammen.

Vigtigst er det at finde en græssaks til haven med den rigtige vægt, den rigtige bladlængde og den rigtige afstand mellem knivene. 

Hvad koster hækkeklipper på batteri?

Du kan få en hækkeklipper, i mange forskellige prisklasser. Du finder typisk en hækkeklipper for omkring 700 kroner. 

Hvad er den bedste hækkeklipper på batteri?

Den batteridrevne hækkeklipper, er helt klart et smart valg. Den er uden ledning, hvilket også betyder at du er fri for at købe ekstra benzin. 

Hvor længe skal en hækkeklipper oplades?

De fleste hækkeklippere på batteri, skal oplade mellem 60 til 90 minutter. 

Er akku hækkeklipper bedst?

En akku hækkeklipper er uden tvivl et smart valg, når det handler om at finde en god hækkeklipper. Den er nem at have med rundt, og egner sig godt til den lille have. 

Kilder og viden til denne artikel som løbende opdateres her:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her