ForsideHaveBenzin buskrydder ➞ 8 bedste græstrimmere på benzin

Benzin buskrydder ➞ 8 bedste græstrimmere på benzin

Skrevet af:

Dato:

Kategori:

ARTKEL INDEHOLDER REKLAME LINKS

En benzin buskrydder, er primært en maskine, der egner sig til store områder. De benyttes oftest af fagfolk, og benyttes når der er brug for at fjerne bevoksning på steder, hvor det er svært at trække strøm. 

Den bedste benzin buskrydder larmer en del, hvilket betyder at du også bør gør brug af høreværn, hvis du skal bruge den benzindrevne buskrydder.

Til gengæld er det en meget effektiv maskine, som giver dig mulighed for at bekæmpe den uønskede plantevækst, på næsten ingen tid. 

Skal du bruge en benzinbuskrydder, skal du være opmærksom på, at maskinen ikke alene kører ved hjælp af benzin. Modellerne skal nemlig bruge en blanding af benzin og olie, som du selv skal mixe før brug. 

Batteri buskrydder ➞ 9 bedste batteri og akku græstrimmere

Stiga SBC 232 D benzin buskrydder med dobbelt styr

Stiga SBC 232 D benzin buskrydder med dobbelt styr

Den kraftfulde SBC 232 D bedste benzin buskrydder, er perfekt til det høje græs i haven eller lignende beplantning.

Denne Stiga benzin buskrydder er robust, takket være et forstærket rigrør, som også er med til at reducere vibrationer. Den er særlig god til krævende og mere langvarige opgaver. 

 • Ydelse/effekt: 0,9 kW
 • Benzintank: 0,8 liter
 • Klippebredde: 43 cm
 • Vægt: 7 kg

Bajonetsav ➞ 7 bedste bajonetsave til under 1.000 kroner

Texas benzin buskrydder BCU43  med 2-takt motor

Texas benzin buskrydder BCU43 med 2-takt motor
TJEK PRISTexas.dk

Denne Texas benzin buskrydder, er ligeledes en kraftfuld benzindrevet buskrydder, som er udstyret med en stærk 2-takt motor.

Buskrydderen er designet i et ergonomisk design, hvilket betyder at du får en komfortabel buskrydder. Til denne buskrydder anbefales det at tilkøbe en bæresele, for at have fuld kontrol. Leveres uden olie!

 • Ydelse/effekt: 1,25 kW
 • Benzintank: 1,1 liter, 7200 omdr. / min
 • Klippebredde: 43 cm 

Hækkeklipper på batteri ➞ 10 bedste akku hækkeklippere

Texas benzin græstrimmer BCP4300 med easy start og V håndtag

Texas benzin græstrimmer BCP4300 med easy start og V håndtag
TJEK PRISTexas.dk

Med easy start og power motor samt en kvalitetskarburator fra Walbro, er denne benzin græstrimmer en kraftfuld model.

Den er yderst nem at betjene, og ved hjælp af det ergonomiske V-håndtag, får du et komfortabelt greb når du skal arbejde. Håndtaget kan nemt justeres, helt uden brug af værktøj.

Desuden medfølger en professionel bæresele, og ved hjælp af de 6 ophængshuller på skaftet, kan selen monteres individuelt. Leveres uden olie!

 • Ydelse/effekt: 1,25 kW
 • Benzintank: 0,6 liter, 9500 omdr. / min
 • Klippebredde: 43 cm

Makita bedste benzin buskrydder 2T EM2600U

Makita bedste benzin buskrydder 2T EM2600U

Har du brug for en benzin buskrydder med høj ydeevne, så skal du vælge denne model fra Makita.

Maskinen er den ideelle buskrydder til rydning af forskellige græsarealer, men også kantklipning, for eksempel op af mure, træer og lignende. Buskrydderens lige skaft giver dig et godt udsyn over arbejdsområdet. 

 • Ydelse/effekt: 1,14 HK
 • Benzintank: 0,6 liter
 • Vægt: 5 kg

Bedste Kompostkværn ➞ 8 bedste kompostkværne til havearbejde 

McCulloch B 26 PS benzin buskrydder med brugervenlige funktioner

McCulloch B 26 PS benzin buskrydder med brugervenlige funktioner
TJEK PRISFrishop.dk

Har du brug for at fjerne nogle tætte busk med dybe rødder? Denne benzin buskrydder fra McCulloch, er en yderst brugervenlig buskrydder, der er designet med et delbart skaft.

Selve trimmerhovedet på denne buskrydder, er udstyret med en græsklinge, en sele og en rem. Ved hjælp af en manuel pumpe, der forsyner karburatoren med brændstof, får du buskrydder der fungerer med langt færre træk end normalt. 

 • Ydelse/effekt: 0,75 kW
 • Benzintank: 0,55 liter, 9500 omdr. / min
 • Vægt: 5,4 kg

Dedra Brushcutter 1400W, 51.7cc budget venlig buskrydder

Dedra Brushcutter 1400W, 51.7cc budget venlig buskrydder
TJEK PRISComputersalg.dk

Har du planer om at fjerne en masse grene i haven, så haven kan stå flot og skarpt til sommer. Så kan du med stor fordel vælge denne benzin buskrydder fra Dedra.

Vil du til og med have en der ikke koster det hvide ud af øjnene, så er denne buskrydder, det perfekte valg.

 • Ydelse/effekt: 1400 W

AL-KO Benzinbuskrydder BC 500 B bedste buskrydder fra AL-KO

AL-KO Benzinbuskrydder BC 500 B bedste buskrydder fra AL-KO

Du skal vælge denne benzin buskrydder, hvis du vil opnå nogle effektive klipperesultater. Den er ideel, hvis du skal klippe langt og sejt græs, og så er den både helt uden ledning og batteri.

Græstrimmeren er udstyret med et rundt håndtag, som sikrer dig et sikkert arbejde. Denne alsidige og lette buskrydder, arbejder sig hurtigt igennem store græsplæner, højt græs og vildt buskads. 

 • Ydelse/effekt: 0,9 kW
 • Benzintank: 0,8 liter
 • Klippebredde: 41 cm
 • Vægt: 6,8 kg

Hvad er en buskrydder?

En buskrydder er en maskine, som kan bruges til mange forskellige gøremål i haven. Den minder meget om en græstrimmer, men adskiller sig ved at være bedre til at trimme store områder.

Der findes tre forskellige varianter, når det kommer til buskryddere; akku, elektrisk og den der kører ved hjælp af benzin. Der findes både dyre og billige modeller, hvorfor det er vigtigt at gøre op med sig selv, hvilken buskrydder der er den bedste til behovet. 

Batteri stiksav ➞ 8 bedste stiksave med batteri 

Skal jeg købe en buskrydder på batteri eller benzin?

Alt efter dit behov og hvilken buskrydder du vælger, får du uden tvivl en effektiv maskine. En af de fordele, der er ved at bruge en buskrydder på batteri er, at den ikke støjer ret meget. Det gør den benzindrevne til gengæld.

Vælger du en på benzin, skal du være klar over at du selv skal blande benzinen, inden du hælder det i maskinen. Benzinen skal blandes med olie.  Det er en kraftfuld maskine, som passer godt til de helt store opgaver. 

Buskrydder på benzin er kraftigere

Som sagt er en buskrydder der kører på benzin, en langt mere effektiv og kraftig maskine, end en buskrydder der fungerer ved hjælp af et batteri. Den larmer også mere, hvilket du altid bør have med i dine overvejelser, før du køber.

Du bør også være opmærksom på at, den benzin du skal bruge, skal blandes op med olie, før den kan bruges. 

Husk sikkerheden når du arbejder i haven

Når du skal bruge en buskrydder, er det vigtigt at sikkerheden altid er i orden. En buskrydder er en tung maskine, hvilket betyder at du skal sørge for at have god kontrol over den, når du arbejder.

 • Husk sikkerhedsbriller
 • Brug din bæresele 
 • Hold pause
 • Vent til græsset er tørt

Det gør du blandt andet ved bruge din bæresele, og det gælder uanset om der er tale om en tung, eller let buskrydder. Ved at bruge en god bæresele, kan du stå imod med din egen kropsvægt, hvilket er med til at lette arbejdet. 

En anden god ide er, at bruge sikkerhedsbriller. Når du bruger en buskrydder, risikerer du at splinter, støv og partikler hvirvler op og rammer dig i ansigtet. Så husk sikkerhedsbriller, og hold pause, når du er ved at være træt. 

Mosfjerner ➞ 8 bedste vertikalskærer og plæneluftere

Eftersom en buskrydder er et elektrisk apparat, bør du altid helt undgå at bruge den i tilfælde af at græsset er vådt. Du kan få stød eller risikere at buskrydderen kortslutter. Vent til græsset er tørt, får du går i gang. 

Kig efter benzin græstrimmer bedst i test

Er du på udkig efter en benzin græstrimmer bedst i test, kan du med stor fordel læse med i “bedst i test”. På den måde kan du læse mere om hver enkelt græstrimmer, og på den måde nemmere finde den, der passer bedst til netop dit behov. 

Græstrimmer på batteri ➞ 9 bedste batteridrevne græstrimmere

Texas benzin buskrydder og Stiga er solide maskiner

Både Texas benzin buskrydder og Stiga benzin buskrydder, er solide og kraftfulde maskiner. Alt afhængig af hvilken maskine du ender med at købe, bør du ikke lade prisen diktere.

I stedet bør du vælge en model der passer til dit behov, det gælder hvad enten maskinen skal bruge benzin eller ej. 

Hvilken benzin buskrydder er bedst?

Skal du bruge den bedste benzin buskrydder, og vil du gerne have fat i en der er god? Så er det godt at du finder frem til dit behov, da ikke alle buskryddere kan det samme. 

Hvad bruger man en buskrydder til?

En buskrydder bruges oftest, hvis man ønsker at komme den mere genstridige plantevækst til livs. Den er tungere end en almindelig græstrimmer, hvorfor du bør benytte en god bæresele. 

Er græstrimmer det samme som buskrydder?

Umiddelbart er en græstrimmer og en buskrydder, det samme produkt. Men generelt set, er buskrydderen god til stor og grov plantevækst. 

Er buskrydder på benzin bedst?

Om den benzindrevede buskrydder er bedre end den almindelige græstrimmer, kommer an på det arbejde der skal udføres. 

Kilder og viden til denne artikel som løbende opdateres her:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her