ForsideHaveGræstrimmer på batteri ➞ 9 bedste batteridrevne græstrimmere

Græstrimmer på batteri ➞ 9 bedste batteridrevne græstrimmere

Skrevet af:

Dato:

Kategori:

ARTKEL INDEHOLDER REKLAME LINKS

Den bedste græstrimmer på batteri, er et uundværligt stykke værktøj i haven, når det handler om at fjerne græs og ukrudt langs kanterne, rundt om i haven.

En batteridrevet græstrimmer er smart, idet du slet ikke behøver at bekymre dig om at passe på en ledning, som ofte blot er til besvær. 

Leder du efter en græstrimmer med kniv og batteri, så skal du læse med lige her. Her finder du blandt andet den bedste akku græstrimmer, som kan være med til at gøre græstrimningen i haven, lidt nemmere og sjovere.

Se dig igennem de 9 bedste bud på græstrimmere med batteri, og find inspiration til, hvordan du finder den der passer bedst til dig og dit behov. 

Batteri buskrydder ➞ 9 bedste batteri og akku græstrimmere

Stiga akku græstrimmer SGT 500 AE 48V SOLO

Stiga akku græstrimmer SGT 500 AE 48V SOLO

Det første bud på den bedste akku græstrimmer på batteri, er denne model fra Stiga. Den er udstyret med et intuitivt tastatur, hvilket gør denne græstrimmer nem at betjene.

Den er lydsvag og miljøvenlig, og så har den en god arbejdsbredde på 25-30 cm. Ved hjælp af det drejelige hoved med støttehjul, er denne græstrimmer ideel, når det handler om klipning af kanter med et lodret snit. 

 • Effekt: 48 V
 • Info: Kanttrimmerfunktion
 • Vægt: 3,4 kg

Bedste Kompostkværn ➞ 8 bedste kompostkværne til havearbejde 

Texas GTX4000 40V batteridrevet græstrimmer med batteri+lader

Texas GTX4000 40V batteridrevet græstrimmer med batteri+lader
TJEK PRISTexas.dk

Denne kraftfulde batteridrevet græstrimmer, giver dig intet mindre en op til 35 minutters græstrimning pr opladning.

Den er udstyret med en justerbar vinkel på hovedet, samt et håndtag, som nemt kan flyttes op og ned. Den er endvidere udstyret med en praktisk plantebeskytter, så du undgår de planter der ikke skal trimmes. 

 • Effekt: 40 V
 • Info: Standard oplader medfølger 
 • Vægt: 3 kg

Hækkeklipper på batteri ➞ 10 bedste akku hækkeklippere

Einhell GE-CT 36/30 Li E græstrimmer på batteri

Einhell GE-CT 36-30 Li E græstrimmer på batteri

Denne græstrimmer fra Einhell, er en del af Power X-Chance serien. Batteriet fra græstrimmeren, passer derfor til alle andre værktøjer i samme serie.

Græstrimmeren er lavet med et langt aluminiumsskaft, hvilket er med til at lette arbejdet. Endvidere kan skaftet skilles ad, hvilket gør det nemt at opbevare samt transportere maskinen. 

 • Effekt: 36 V 
 • Info: Klippebredde 30 cm
 • Vægt: 3,2 kg

Stiksav med ledning ➞ 8 bedste stiksave til under 1.000 kroner

Gardena PowerCut Li-40/30 bedste græstrimmer med batteri

Gardena PowerCut Li-40:30 bedste græstrimmer med batteri

Langt de fleste haveejere drømmer om at have en flot og veltrimmet have, og det er præcis det du kan få, med denne græstrimmer på batteri.

På ingen tid kan du fjerne alt højt græs i haven, men også uønsket ukrudt. Denne græstrimmer fylder ikke meget, når den skal opbevares, dels på grund af at rigrøret på trimmeren er delbart. 

 • Effekt: 40 V 
 • Info: Lydeffektniveau 96 dB

Græssaks ➞ 7 bedste sakse til græsplænen 

Dewalt akku græstrimmer DCM561P1 med kniv og batteri

Dewalt akku græstrimmer DCM561P1 med kniv og batteri

Med et patenteret geardesign og en kulløs motor, får du en batteridrevet græstrimmer i høj kvalitet. Græstrimmeren er udstyret med en praktisk kontakt, hvilket giver dig mulighed for at have en variabel hastighed.

Den professionelle skærm, giver dig et godt overblik over dit arbejdsområde. 

 • Effekt: 18 V 
 • Info: Klippebredde 33 cm
 • Vægt: 4,1 kg

Worx WG184E på batteri græstrimmer 2x20V 33  inkl. 2 x 2,0 Ah batteri og lader

Worx WG184E på batteri græstrimmer 2x20V 33 inkl. 2 x 2,0 Ah batteri og lader

Vil du gerne have en effektiv græstrimmer på batteri, og skal det gerne være en der bidrager med ekstra ydeevne samt en længere løbetid?

Denne græstrimmer kan hurtigt omdannes til en in-line kantklippper, så din plæne kan stå flot og skarpt. Leveres med dobbelt oplader.

 • Effekt: 20 V 
 • Info: Klippebredde 33 cm
 • Vægt: 3,9 kg

Gardena ComfortCut Li-18/23 komplet akku sæt

Gardena ComfortCut Li-18-23 komplet akku sæt

Bliver du træt i armene allerede ved tanken, om at bruge den bedste græstrimmer med batteri. Så kan det være at denne smarte græstrimmer, lige er noget for dig.

Græstrimmeren vejer kun 2,4 kg, hvilket betyder at du bestemt ikke får ondt i armene – ihvertfald ikke lige med det samme. På græstrimmerens display, kan du nemt læse batteriets opladningsniveau. 

 • Effekt: 18 V 
 • Info: Klippebredde 23 cm
 • Vægt: 2,4 kg

Bosch UniversalGrassCut 18-26 batteridrevet græstrimmer

Bosch UniversalGrassCut 18-26 batteridrevet græstrimmer

Vil du arbejde helt uden afbrydelser, når du skal bruge din græstrimmer med batteri? Denne model fra Bosch, er lavet med et ergonomisk V-formet håndtag, hvilket er med til at sikre dig en altid komfortabel arbejdsstilling.

På grund af Intelli FEED automatisk fremføring, er det muligt at arbejde, helt uden afbrydelser. 

 • Effekt: 18 V 
 • Info: Kan højdeindstilles 120, 140 cm
 • Vægt: 2,7 kg

Black & Decker græstrimmer på batteri BCSTE636L1-QW 36V 2.5Ah

Black & Decker græstrimmer på batteri BCSTE636L1-QW 36V 2.5Ah

Vil du have en handy og powerfuld græstrimmer på batteri, der helt uden problemer kan klare sig igennem store områder.

Så skal du vælge denne model fra Black & Decker. Græstrimmeren er lavet med et ergonomisk design, samt en teleskopstang som er med til at give dig en komfortabel arbejdsstilling. 

 • Effekt: 36 V 
 • Info: Klippebredde 33 cm
 • Vægt: 3,2 kg

Bajonetsav ➞ 7 bedste bajonetsave til under 1.000 kroner

Passer en græstrimmer på batteri til mit forbrug?

Går du rundt med tanken om at investere i en smart græstrimmer på batteri, så er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en der matcher dit behov.

Generelt er en batteridrevet model både praktisk og smart, idet du ikke skal bekymre dig om en vildfaren ledning, eller om du har benzin nok, til at nå hele vejen rundt i haven.

Som udgangspunkt, bør du overveje hvad du forventer af en græstrimmer, det samme gælder størrelsen på den have græstrimmeren skal nå rundt på. 

Græstrimmer på batteri er fleksibelt

Det smarte ved at investere i den bedste græstrimmer med batteri, er helt klart den fleksibilitet der følger med. Skal du bruge græstrimmeren i en anden have, er den nem at have med, idet du ikke skal have andre remedier med for at få den til at virke. 

Batteridrevne græstrimmere er dyre pga batteriet

Før du køber en græstrimmer på batteri, skal du overveje hvor mange penge du er villig til at give for den. Generelt er en græstrimmer på batteri dyrere, sammenlignet med en græstrimmer med ledning eller benzin.

I nogle tilfælde er batteriet ikke inklusiv, hvilket betyder at du skal købe det ved siden af, hvilket også er med til at gøre græstrimmeren en tand dyrere. 

Hvad koster en græstrimmer på batteri?

Prisen på en græstrimmer på batteri, varierer fra model til model. Du kan finde græstrimmere, i stort set alle prisgrupper, men de er typisk dyrere end den benzindrevne eller ledningsførte model.

Hvilken græstrimmer på batteri er bedst?

Skal du vælge en græstrimmer på batteri, er det en god ide at finde en der matcher dit behov. Har du en stor have, skal græstrimmeren for eksempel have en stor batteri kapacitet.

Hvor lang tid skal en græstrimmer oplades?

Afhængig af hvilken model der er tale om, tager det ikke lang tid at oplade et batteri til en græstrimmer. Mange modeller kræver omkring 1 time. 

Er akku græstrimmer god?

Den bedste akku græstrimmer er god. Hverken en robot eller en almindelig græsslåmaskine, er i stand til at nå hele vejen rundt om græsplænen, men det klarer en græstrimmer til UG. 

Kilder og viden til denne artikel som løbende opdateres her:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her